9 Şubat 2019 Cumartesi

2019'un en iyi bilgisayar oyunları


2019 Bilgisayar oyunları

pc gamer listesi:

1-) Şubat 2019'da çıkacak olan Wargrove: 

Ekran oyunu. PC oyunu olmaktan çok sanki android oyunu gibi. Görsel olarak da çok iyi görünmüyor aslında. Kendi internet sitesinde "kendi oyununu yarat" sloganı var.




2-)

2. Ace Combat 7: Skies Unknown


Bu oyun daha önceleri play station'daymış. Pazar payı o kadar önemli demek ki. Aslında android için yatırım yapması gerekirken PC'ye dönüş ilginç. 


Grafik olarak güzel görünüyor. Uçaktasınız ve savaşıyorsunuz. Farklı bir dünya. Ekranın sağında solunda bir sürü grafik ve anlamlı anlamsız telsiz konuşmaları. Tarzı olmayanlar için çekici gelmeyebilir. 



3. Civilization 6: Gathering Storm


14 Şubat günü piyasada olacak olan oyun 8 yeni medeniyet, 9 yeni lider, 7 dünya harikası, iklim değişiklikleri ve kuraklık gibi yeni çevresel efektler içermekte. 

Oyunda bizim için çekici olan Kanuni Sultan Süleyman. Türkçe konuştuğunu görünce daha bir cazip hale geliyor. 



4. The Occupation: 


Macera tipi bir oyun. Bir gazetecinin gerçekleri araştırması konu ediliyor. Oyun çıkış tarihi 5 şubat görünüyor. Fazla hareketli oyun sevenler için sıkıcı olabilir. Hele bizim gibi sürekli İngilizce anlatımlarla sıkılmak istemeyenler için pek cazip değil. 



5. Ape Out

28 Şubat oyunun piyasaya çıkış tarihi görünüyor. Görsellik olarak zayıf olsa da farklı bir açıdan (düşey-kuşbakışı-kroki tarzı) oyun olması nedeniyle ilginç. Fazlaca bir grafik özellik isteyeceğini de zannetmiyorum. 

6-) 

6- Trials Rising


Değişik bir motosiklet oyunu. Görsellik, aksiyon harika. Çocuklar ve bizim gibi çocuk kalanlar için ideal. 

Bu oyun iş yapar. 


7- Degrees of Separation


Çıkış tarihi 14 şubat görünen bir başka oyun. Ayrılık derecesi olarak çevrilebilecek oyun. Puzzle-bilmece-bulmaca tarzı. Online ve iki kişi oynanabilme iddiasında. 


8- Far Cry: New Dawn

15 Şubatta çıkacak olan oyunun grafikleri çok etkileyici. Müzikler görsellikle birleştiğinde ortaya inanılmaz birşey çıkmış. 

Crackdown 3

Çıkış tarihi 15 şubat. Süper polisler havada uçuyor ellerinde iyi bir silah var. Görsellik, hareketlilik süper. 


10- Jump Force

Tam bir uzak doğu hareketliliği. Dövüş oyunu. Müzikler oyuna uygun. Abartılı bir ekşın. Street fighter konseptinde. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arif Nazım - Şehidin Destanı

TIBBİ ETİK